't Kaaigat

Wij zijn woensdag tot en met zondag geopend vanaf 11.30, de keuken vanaf 12.00 uur.

Menu

Menu

Oesters:

 
6 oesters natuur€22,00
6 oesters gegratineerd€23,00
3 oesters rauw & 3 gegratineerd€22,50
 
 
 
 
 
 
 
 

Soepen uit eigen keuken:

 
Vissoep, goed gevuld€14,00
Kreeftensoep€18,00
Tomatensoep met ballen€  9,50

Voorgerechten

 
Verse krabscharen€23,50
Garnalencocktail van Hollandse garnalen€22,50
Bordje gerookte zalm€18,50
Trio zalm, paling en garnalen€23,50
Carpaccio van tonijn€21,50
Carpaccio van rund met eendenleverkrullen€22,50
2 huisgemaakte garnaalkroketten€22,00
Bordje mosselen €17,50
Coquilles met nouilly pratsaus€21,50

Hoofdgerechten

 
Mosselen €31,50
Krabscharen€39,50
Zeeuwse kreeft per 100 gram€11,00
Plateau fruits de mer€47,50
Wilde gamba’s€34,50
Kabeljauwhaas€31,00
Gebakken sliptong€32,50
Zeetong, 700 gram per stuk€49,50
  
Tournedos met portsaus€34,50

Desserts

 
Sorbetijs€8,50
Chocolademousse€8,50
Crème brulee€8,50

Coupe Kaaigat, huisgemaakte advocaat met      vanilleijs

€8,50
Cappuccino van rood fruit€8,50
Affogato (vanille ijs met espresso)€8,50
Appeltaart met bol vanille ijs en slagroom€6,50
  

Lunchgerechten

 
12-uurtje – brood met tonijn en zalm incl.tomatensoepje€16,50
12-uurtje de luxe – brood met garnalen en zalm incl.tomatensoepje€19,50
Salade scampi met brood€15,50
Salade geitenkaas met brood€14,50
Calamaris met friet en sla€16,50
fish & chips€16,50
2 Huisgemaakte garnaalkroketten met friet en sla€25,50
Bordje mossels met friet€21,00
  
Lunchgerechten zijn te verkrijgen tot 17.00 uur  
  

6