Menu
Oesters: | |
6 Zomer oesters natuur | €18,00 |
6 Zomer oesters gegratineerd | €19,50 |
3 Zomer oesters rauw & 3 gegratineerd | €18,75 |
Soepen uit eigen keuken: | |
Vissoep, goed gevuld | €10,50 |
Kreeftensoep | €12,50 |
Tomatensoep met ballen | € 7,50 |
Voorgerechten | |
Verse krabscharen | €19,50 |
Garnalencocktail van Hollandse garnalen | €17,50 |
Bordje gerookte zalm | €14,50 |
Trio zalm, paling en garnalen | €17,50 |
Carpaccio van tonijn | €15,00 |
Carpaccio van rund met eendenleverkrullen | €16,00 |
2 huisgemaakte garnaalkroketten | €17,00 |
Bordje mosselen van de chef | €17,50 |
Coquilles met nouilly pratsaus | €17,50 |
Hoofdgerechten | |
Mosselen van de chef | €26,50 |
Krabscharen | €34,50 |
Oosterschelde Kreeft per 100 gram | € 9,50 |
Plateau fruits de mer | €44,50 |
Wilde gamba’s | €32,50 |
Kabeljauwhaas | €25,50 |
Gebakken sliptong | €27,50 |
Zeetong, 700 gram per stuk | €45,00 |
Gebakken Oosterschelde paling | niet voorradig |
Tournedos met portsaus | €32,50 |
Desserts | |
Sorbetijs | €7,75 |
Chocolademousse | €7,75 |
Crème brulee | €7,75 |
Coupe Kaaigat, huisgemaakte advocaat met vanilleijs | €7,75 |
Cappuccino van rood fruit | €7,75 |
Affogato (vanilleijs met espresso) | €7,75 |
Appeltaart met slagroom | €4,00 |
Lunchgerechten | |
12-uurtje – brood met tonijn en zalm incl.tomatensoepje | €14,95 |
12-uurtje de luxe – brood met garnalen en zalm incl.tomatensoepje | €16,95 |
Salade scampi | €14,95 |
Salade geitenkaas | €13,95 |
Bovenstaande gerechten zijn met brood | |
Kibbeling met friet en sla | €12,95 |
2 Huisgemaakte garnaalkroketten met friet en sla | €18,50 |
Bordje mossels van de chef met friet | €19,50 |
Lunchgerechten zijn te verkrijgen tot 17.00 uur | |