't Kaaigat

Wij zijn woensdag tot en met maandag geopend vanaf 11.30, de keuken vanaf 12.00 uur.

Menu

Menu

Oesters:

 
6 Zomer oesters natuur€18,00
6 Zomer oesters gegratineerd€19,50
3 Zomer oesters rauw & 3 gegratineerd€18,75
 
 
 
 
 
 
 
 

Soepen uit eigen keuken:

 
Vissoep, goed gevuld€11,50
Kreeftensoep€13,50
Tomatensoep met ballen€  7,50

Voorgerechten

 
Verse krabscharen€19,50
Garnalencocktail van Hollandse garnalen€19,50
Bordje gerookte zalm€14,50
Trio zalm, paling en garnalen€19,50
Carpaccio van tonijn€15,00
Carpaccio van rund met eendenleverkrullen€16,00
2 huisgemaakte garnaalkroketten€19,00
Bordje mosselen €17,50
Coquilles met nouilly pratsaus€17,50

Hoofdgerechten

 
Mosselen €27,50
Krabscharen€34,50
Oosterschelde Kreeft per 100 gram€  9,50
Plateau fruits de mer€44,50
Wilde gamba’s€32,50
Kabeljauwhaas€27,50
Gebakken sliptong€29,50
Zeetong, 700 gram per stuk€ dagprijs
Gebakken Oosterschelde paling€29,50
Tournedos met portsaus€32,50

Desserts

 
Sorbetijs€7,75
Chocolademousse€7,75
Crème brulee€7,75

Coupe Kaaigat, huisgemaakte advocaat met      vanilleijs

€7,75
Cappuccino van rood fruit€7,75
Affogato (vanilleijs met espresso)€7,75
Appeltaart met slagroom€4,00
  

Lunchgerechten

 
12-uurtje – brood met tonijn en zalm incl.tomatensoepje€14,95
12-uurtje de luxe – brood met garnalen en zalm incl.tomatensoepje€17,95
Salade scampi€14,95
Salade geitenkaas€13,95
Bovenstaande gerechten zijn met brood 
Kibbeling met friet en sla€12,95
2 Huisgemaakte garnaalkroketten met friet en sla€19,95
Bordje mossels van de chef met friet€19,50
  
Lunchgerechten zijn te verkrijgen tot 17.00 uur