't Kaaigat

Tijdens de winterperiode zijn wij vrijdag, zaterdag en zondag geopend vanaf  10:30
Keuken geopend vanaf 12:00 uur
Voor groepen, gaan wij open in overleg.

Menu

Menu

Oesters:

 
6 wilde oesters natuur€15,50
6 wilde oesters gegratineerd€17,00
6 wilde oesters gebakken€17,00
3 wilde oesters rauw & 3 gegratineerd
€16,50
6 platte 3/0
€20,50
6 platte 5/0
€24,50

Oesterproeverij

3 wilde oesters rauw & 3 gebakken & 3 platte 3/0

€24,50

Soepen uit eigen keuken:

 
Vissoep, goed gevuld€  9,75
Kreeftensoep€10,75
Tomatensoep met ballen€  6,75

Voorgerechten

 
Verse krabscharen€17,50
Garnalencocktail van Hollandse garnalen€15,50
Bordje gerookte zalm€13,00
Trio zalm, paling en garnalen€17,50
Carpaccio van tonijn€14,00
Carpaccio van rund met eendenleverkrullen€16,00
2 huisgemaakte garnaalkroketten€17,00
Bordje mosselen van de chef€18,00
Coquilles met nouilly pratsaus€15,00

Hoofdgerechten

 
Zeeuwse mosselen€26,50
Krabscharen€28,50
Hele Kreeft Gekookt, 500 gram€34,50
Plateau fruits de mer€43,75
Wilde gamba’s€32,50
Kabeljauwfilet€25,75
Gebakken sliptong€25,25
Zeetong, 700 gram per stukdagprijs
Wagyu biefstuk, 250 gram€34,50
Entrecôte, 250 gram€25,25

Desserts

 
Sorbetijs€7,75
Chocolademousse€7,75
Crème brulee€7,75
Coupe Kaaigat, huisgemaakte advocaat met vanilleijs€7,75
Cappuccino van rood fruit€7,75
Zeeuwse babbelaar parfait€7,75
Limoncello dessert€7,75
  

Lunchgerechten

 
12-uurtje€14,95
12-uurtje de luxe€16,95
Salade scampi€14,95
Salade geitenkaas€13,95
Bovenstaande gerechten zijn met brood 
Kibbeling met friet en sla€12,95
2 Huisgemaakte garnaalkroketten met friet en sla€18,50
Bordje mossels van de chef met friet€19,50
Vegetarische loempia’s met friet en sla€12,95
Lunchgerechten zijn te verkrijgen tot 17.00 uur