't Kaaigat

Wij zijn woensdag tot en met zondag geopend vanaf 11.30, de keuken vanaf 12.00 uur.

Menu

Menu

Oesters:

 
6 Zomer oesters natuur €18,00
6 Zomer oesters gegratineerd €19,50
3 Zomer oesters rauw & 3 gegratineerd €18,75
 
 
 
 
 
 
 
 

Soepen uit eigen keuken:

 
Vissoep, goed gevuld €11,50
Kreeftensoep €13,50
Tomatensoep met ballen €  7,50

Voorgerechten

 
Verse krabscharen €19,50
Garnalencocktail van Hollandse garnalen €19,50
Bordje gerookte zalm €16,50
Trio zalm, paling en garnalen €19,50
Carpaccio van tonijn €16,50
Carpaccio van rund met eendenleverkrullen €17,50
2 huisgemaakte garnaalkroketten €19,00
Bordje mosselen  €17,50
Coquilles met nouilly pratsaus €17,50

Hoofdgerechten

 
Mosselen  €27,50
Krabscharen €34,50
Europese Kreeft  €42,50
Plateau fruits de mer €44,50
Wilde gamba’s €32,50
Kabeljauwhaas €27,50
Gebakken sliptong €32,50
Zeetong, 700 gram per stuk € dagprijs
   
Tournedos met portsaus €32,50

Desserts

 
Sorbetijs €7,75
Chocolademousse €7,75
Crème brulee €7,75

Coupe Kaaigat, huisgemaakte advocaat met      vanilleijs

€7,75
Cappuccino van rood fruit €7,75
Affogato (vanilleijs met espresso) €7,75
Appeltaart met slagroom €4,00
   

Lunchgerechten

 
12-uurtje – brood met tonijn en zalm incl.tomatensoepje €14,95
12-uurtje de luxe – brood met garnalen en zalm incl.tomatensoepje €17,95
Salade scampi €14,95
Salade geitenkaas €13,95
Bovenstaande gerechten zijn met brood  
Kibbeling met friet en sla €12,95
2 Huisgemaakte garnaalkroketten met friet en sla €19,95
Bordje mossels met friet €19,50
   
Lunchgerechten zijn te verkrijgen tot 17.00 uur